tiistai 24. syyskuuta 2013

Kisaviikonloppu 14. - 15.9.


Anteeksi hirveästi, kun en ole saanut tätä postausta aikaisemmin tehtyä. Mulla on koeviikko juuri käynnissä ja muuta en ole ehtinyt tehdä kuin lukea.

Kaksi viikonloppua sitten mulla oli aikamoinen  kisaviikonloppu.  14.9. lauantaina olin kisaamassa Kht Getrisen & Fiirakonin kisoissa Mäntsälässä. Mukana mulla oli Zippe ja Caro.  Ilmottautuneita oli tosi vähän ja osa sitten vielä perui. Kisaajia sitten oli mun lisäksi 4. Kentän pohja oli todella liukas ja kalteva, ei mikään maailman paras, mutta kyllä sillä meni. En edes yrittänyt mennä täysiä, kun pelkäsin kaatuvani, ja suoraan sanoen puhti oli pois. Tyyliluokassa ihme kyllä, laukanvaihdoissa esteen päällä en vetänyt esteitä nurin, mikä on mun tapana yleensä :D Sijoituksia tuli jonkun verran, ja tavarapalkinnot olivat kiva lisä.

Sää kisoissa oli oikein mukava, lämpötila ei ollut syyskuusta yhtään, vaan jostain heinäkuusta. Tunnelma kisoissa oli oikein mukava. Järjestelyt oli hoidettu mallikkaasti, eikä turhia odotteluja tullut luokkien välissä :)

Kisat loppuivat aika nopeasti, vähän osalltistujamäärän takia. Kuvailin taas aika paljon, mitä mä teen yleensä joka kisoisa.
 


 
 

 

 
 
 
 
 
15.9. sunnuntaina oli kaverini Skatholmin kisat Järvenpäässä. Otin mukaani Minnin, Zipen ja Bluesin, jota olin vain mainostamassa siellä, koska on myynnissä. Matka oli niin lyhyt joten päätin pyöräilin sinne. Olishan se autokyyti tietenkin kelvannut, mutta en oikein uskonut, että saisin kyydin 3 kilsan päähän. Kisat alkoivat myöhässä, siitä pieni miinus myös siitä, että ei ollu laukkakisoja :(( . En osallistunut yhteenkään esteluokkaan, koska ei vaan huvittanut kisata esteillä. Muuten kyllä hypin siellä. Koululuokkiin sitten osallistuin ja ratsastin ensimmäistä kertaa David Guettan Turn Me On biisiin tehdyn kurin. Se meni päin persettä, unohtelin koko ajan minne pitää ratsastaa. Näyttelyihin osallistuin Zipellä, joka yllättäen sai 1. sijan.  

Kisoissa oli aika paljon mulle tuttuja henkilöitä, niiden kanssa sitten siellä olin. Todella hauskat kisat oli ja kivaa, että näin lähellä. Aluks mua kyl vähän pelotti, että joku tuttu, joka ei tiedä tästä harrastuksesta, niin näkisis, mutta onneksi niin ei tapahtunu :)

Kisojen loppua kohti tuli pieni kiirus, mutta ihan hyvin ehdittiin ja aikaa jäi vielä valmennukselle. Kukaan ei oikein sitä suostunut pitämään. Lopulta sitten Sohvi ja Skatholm piti jonkinmoiset mini valkat/tunnit.
 


5 kommenttia:

 1. Jes, vihdoinkin tää kisapostaus! ;) Kauhee, kun osaat ottaa musta (forkan suklaaponi) edustavia kuvia, ite en koskaan saa ittestäni hyviä kuvia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en mäkään sais varmaan itestäni hyvii ratsastuskuvia (en oo kyllä koittanukkaan :D)

   Poista
 2. kene tuo extra söpöheppa on? :D (toi 24 alin kuva xd)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkotat tota ruskeeta hevosta jolla on läsi, niin se on foorun esssin omistuksessa :)

   Poista
 3. Myytkö mitään ihanaa kepparia? Ostan/tarjoon 10-13 + postari ja varusteista 2e

  VastaaPoista