maanantai 16. kesäkuuta 2014

Eclipsen & Caribian Knockout 15.6.
Eilen olin Eclipsen ja Caribian yhteiskisoissa, joiden teemana oli koulu- ja esteknockout. Mukana olivat Zippe ja Ansa. Ekat kunnon kisat tänä vuonna (jos ei SM-kisoja lasketa). En oo ees paljon hypänny esteitä tänä vuonna, muutaman kerran olen ylittäny 80 cm. Kuitenkin osallistuin kaikkiin esteluokkiin ja jopa metrinkin luokkaan. Zipellä tuli puhdas rata ja Ansalla yksi pudotus.

16 ratsukkoa jaetaan pareihin (kaksi ratsukkoa), joista jatkoon päässeet (jatkoon päässeitä = 8) jatkaa seuraavaan erään. Taas jatkoon päässeet (= 4) jatkavat seuraavaan erään jne. kunnes on vain enää kaksi ratsukkoa viimeisessä erässä, joista toinen voittaa Knockoutin. Kaksi ratsukkoa siis ratsastaa samalla areenalla samaan aikaan.
Selitys otettu Esssin ja Sohvin kisatopasta.

Esteknockout oli aika koominen (en osaa selittää miks), mutta todella jännittävä koska siinä tiesi, että vain toinen pääsisi jatkoon. Lopulta sitten löysin itseni finaalista ja voitin koko knockoutin, vaikka en sijoittunut tavallisissa esteluokissa kertaakaan. Ja tämä vähän ihmetytti.

Harmi vain, melkein puolet porukasta oli lähtenyt pois ennen kouluknockoutin alkamista, ja luokan päätyttyä jäljellä oli vain noin kuusi kisaajaa. Mielestäni koululuokat kruunaavat aina kisat, mutta olen huomannut, että yleensäkin porukkaa lähtee aika paljon kun koululuokat alkavat. Noh, taas oltiin Wolffanyn kanssa finaalissa, ja voitin taas.

Kisoihin oli panostettu valtavasti ja se näkyi. Knockoutien palkintona oli pokaali, loimi, kukkakimppu ja ruusuke. Lisäksi neljä ensimmäistä sijoittuivat ja saivat myöskin pokaalit ja ruusukkeet. Täytyy sanoa, että nämä kisat rökittivät SM-kisat 6-1 ja olisivat ansainneet lisää osallistujia.


Oli mukavaa jutella ja tavata uusia ihmisiä!Hanna siellä osottelee sormellansa.
Kerrankin ilonen ilme esteillä.Kaikkia kuvia saa vapaasti kopioida, kunhan laittaa copyt.


Plääh blogin ulkoasulle pitäs tehä jotain, mutta en vain yksinkertaisesti jaksa tehdä mitään.

5 kommenttia:

 1. Oih kun kivan näköistä! Hienoja kuvia, tuli hinku itsekin kisaamaan :)

  VastaaPoista
 2. Blääh harmittaa iha pirusti et en päässy kisaa nilkan takia ! :/ näytti olevan ihan hauskaa ainaki :) essi panostaa aina kisoihi, tais olla mu ekat essi kisat missä en ollu :(

  Onnea sijoituksista ! *taputtaa*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep nii panostaaki sohvin kans, näihin kisoihin erityisesti.

   Ja kiitos :)

   Poista
 3. Kiva postaus ja mutki näky siellä! :)
  ps. Jos otat musta kuvia niin naama voi näkyy, ettei tartte tollee tylsästi sottaa :33

  VastaaPoista
 4. herranjestas mikä pomppu tossa sun iloisessa kuvassa :o ilmavaraa riittää. ja Proto näyttää niin suloselta tossa yhessä kuvassa vaikka itse sanonkin, tui <3 tosi kiva postaus ja kivoja kuvia, noi oli kyllä erittäin hyvin järjestetyt kisat, niinkun aina :) ja tosiaan, huomasin tän postauksen vasta nyt :D

  VastaaPoista