perjantai 4. huhtikuuta 2014

Raahasin itteni ulos


...ja ratsastamaan. Kuviakin tuli ensimmäistä kertaa otettua itselaukaisulla, mutta ihan hyviä niistä tuli. Menin siis vielä lempinimettömällä (hevonen on ollut tallissa noin puoli vuotta heh) Atrocious Insanitylla. Vuoden eka ratsastus taisi olla tällä ponilla, joten virtaa riitti. Arvasin tämän jo ennen ratsastusta ja menin Zipen suitsilla, joissa on vähän vahvemmat kuolaimet.
Ensiksi ratsasti ihan perus koulujuttuja ja huomasin, että olen kyllä aika ruosteessa kuten aina talven jälkeen. Kuntokin meinas loppua kesken. En mennyt hirveästi kootussa muodossa, vaan annoin tamman venyttää askeliaan kunnolla. Kyhäsin yhden pienen pystyn, noin 30 cm, ja hyppäsin sitä sitten. En korottanut enempää koska mullekin tää oli pitkästä aikaa eka ratsastuskerta ja pohja oli vielä liukas. Eka tuli paljon kieltäytymisiä ja ohi menoja, enkä millään saanut ponia esteelle, mutta lähes 15 minuutin tappelun jälkeen se sitten suostui hyppäämään. Sen jälkeen mentiinkin vauhdilla esteen yli joka kerta, että piti ihan kunnolla pidättää. Yhtään tiputtamisia ei tullut sähläyksestä huolimatta. Lopputunnista siirsin esteen paikkaa ja laitoin kavaletin esteen jälkee. Se sitten pelotti taas ihan hirveästi, ja poni meni taas monta kertaa ohi. Lopulta sitten sekin pieni sarja onnistui kerran ja päätin lopettaa tunnin siihen.Kuvailin vielä vähän aikaa Heliosta, koska viime kesänä olin sitä viimeksi kuvannut. Eli kaipas uusia kuvia.
Mutta olen siis tulossa SM-kisoihin koululuokkiin kisaamaan ja näyttelyyn. Esteisiin en mennyt, koska olen enemmän kouluihmisiä kuin este. Muutenkin muistan sen mun viime vuoden sähellyksen estemestaruudessa. Jäin miettimään sinne kentälle kesken radan, että mihinköhän nyt sitä seuraavaksi piti mennä :D

Tänäänkin taidan mennä ratsastamaan, kun kerran siellä on noin hyvä ilma.

1 kommentti:

  1. Kivoja kuvia! Tälläsiä postauksia olis tosi kiva lukea enemmänkin ;)
    Ja mä tuun sitten moikkaamaan sua SM'eis! :D

    VastaaPoista